banner



Επεισοδια Βολοσ / ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Σοκ - Εγκλωβισμένες οι γυναίκες των παικτών του - Πρόστιμα για τα επεισόδια στο .

Βόλος και άρης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πανθεσσαλικό για την 9η . Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν βόλος και άρης για τα επεισόδια στο. Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο. Σε βόλο και άρη επεβλήθησαν μόνο πρόστιμα από το πειθαρχικό της λίγκας για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο. Σε συλλήψεις μετατράπηκαν αρκετές από τις προσαγωγές που έγιναν κατά την .

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Î'ΟΛΟΣ-ΠÎ'ΟΚ (ΕΠΕΙΣΟÎ
Î'ΟΛΟΣ-ΠÎ'ΟΚ (ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ') - YouTube from i.ytimg.com
Διαβάστε πώς σκέφτηκε η αθλητική δικαστής της super league και επέβαλε πρόστιμα (και όχι ποινή έδρας) σε άρη και βόλο για τα επεισόδια στο . Βόλος άρης επεισόδια μπέος πανθεσσαλικό στάδιο. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο . Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Σε βόλο και άρη επεβλήθησαν μόνο πρόστιμα από το πειθαρχικό της λίγκας για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο. Ο αθλητικός δικαστής της super league της παε άρης και βόλος, . Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο.

Βόλος και άρης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πανθεσσαλικό για την 9η .

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Σε βόλο και άρη επεβλήθησαν μόνο πρόστιμα από το πειθαρχικό της λίγκας για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο. Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο να αποδεικνύουν ότι . Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Βόλος και άρης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο πανθεσσαλικό για την 9η . Οι δύο παε θα βρεθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της superleague για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ τους ματς «πανθεσσαλικό. Βόλος άρης επεισόδια μπέος πανθεσσαλικό στάδιο. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο . Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Διαβάστε πώς σκέφτηκε η αθλητική δικαστής της super league και επέβαλε πρόστιμα (και όχι ποινή έδρας) σε άρη και βόλο για τα επεισόδια στο . Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν βόλος και άρης για τα επεισόδια στο. Πρόστιμα για τα επεισόδια στο . Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα όχι ο βόλος.

Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο. Βόλος άρης επεισόδια μπέος πανθεσσαλικό στάδιο. Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα όχι ο βόλος. Πρόστιμα για τα επεισόδια στο .

Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Î'ΟΛΟΣ-ΠÎ'ΟΚ (ΕΠΕΙΣΟÎ
Î'ΟΛΟΣ-ΠÎ'ΟΚ (ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ') - YouTube from i.ytimg.com
Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα όχι ο βόλος. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο . Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο να αποδεικνύουν ότι . Πρόστιμα για τα επεισόδια στο . Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο. Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Σε βόλο και άρη επεβλήθησαν μόνο πρόστιμα από το πειθαρχικό της λίγκας για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο.

Ο αθλητικός δικαστής της super league της παε άρης και βόλος, .

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα όχι ο βόλος. Σε βόλο και άρη επεβλήθησαν μόνο πρόστιμα από το πειθαρχικό της λίγκας για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο. Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο. Διαβάστε πώς σκέφτηκε η αθλητική δικαστής της super league και επέβαλε πρόστιμα (και όχι ποινή έδρας) σε άρη και βόλο για τα επεισόδια στο . Σε συλλήψεις μετατράπηκαν αρκετές από τις προσαγωγές που έγιναν κατά την . Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο να αποδεικνύουν ότι . Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Βόλος άρης επεισόδια μπέος πανθεσσαλικό στάδιο. Οι δύο παε θα βρεθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της superleague για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ τους ματς «πανθεσσαλικό. Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν βόλος και άρης για τα επεισόδια στο. Ο αθλητικός δικαστής της super league της παε άρης και βόλος, . Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο .

Βόλος άρης επεισόδια μπέος πανθεσσαλικό στάδιο. Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο . Οι δύο παε θα βρεθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της superleague για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ τους ματς «πανθεσσαλικό. Διαβάστε πώς σκέφτηκε η αθλητική δικαστής της super league και επέβαλε πρόστιμα (και όχι ποινή έδρας) σε άρη και βόλο για τα επεισόδια στο .

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα όχι ο βόλος. Î'ΟΛΟΣ-ΠÎ'ΟΚ (ΕΠΕΙΣΟÎ
Î'ΟΛΟΣ-ΠÎ'ΟΚ (ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙÎ') - YouTube from i.ytimg.com
Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο . Σε συλλήψεις μετατράπηκαν αρκετές από τις προσαγωγές που έγιναν κατά την . Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Οι δύο παε θα βρεθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της superleague για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ τους ματς «πανθεσσαλικό. Διαβάστε πώς σκέφτηκε η αθλητική δικαστής της super league και επέβαλε πρόστιμα (και όχι ποινή έδρας) σε άρη και βόλο για τα επεισόδια στο . Ο αθλητικός δικαστής της super league της παε άρης και βόλος, .

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν βόλος και άρης για τα επεισόδια στο.

Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο να αποδεικνύουν ότι . Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η τιμωρία των δύο ομάδων για τα επεισόδια στο . Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα όχι ο βόλος. Οι δύο παε θα βρεθούν ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της superleague για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ τους ματς «πανθεσσαλικό. Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Συλλήψεις για τα επεισόδια σε αθήνα και θεσσαλονίκη. Βόλος άρης επεισόδια μπέος πανθεσσαλικό στάδιο. Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν βόλος και άρης για τα επεισόδια στο. Διαβάστε πώς σκέφτηκε η αθλητική δικαστής της super league και επέβαλε πρόστιμα (και όχι ποινή έδρας) σε άρη και βόλο για τα επεισόδια στο . Ο αθλητικός δικαστής της super league της παε άρης και βόλος, . Πρόστιμα για τα επεισόδια στο .

Επεισοδια Βολοσ / ΠÎ'ΟΚ-Î'ΕΚ: Σοκ - Εγκλωβισμένες οι γυναίκες των παικτών του - Πρόστιμα για τα επεισόδια στο .. Με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο. Σε συλλήψεις μετατράπηκαν αρκετές από τις προσαγωγές που έγιναν κατά την . Τα έκτροπα της περασμένης κυριακής στο πανθεσσαλικό θα πληρώσουν τόσο ο άρης, όσο και ο βόλος. Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στις εξέδρες του πανθεσσαλικού μετά το ντου οπαδών του άρη κατά τη διάρκεια του ματς στον βόλο. Πρόστιμα για τα επεισόδια στο .

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν βόλος και άρης για τα επεισόδια στο επεισοδια. Η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της κυριακής στο πανθεσσαλικό στάδιο να αποδεικνύουν ότι .

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter
close